Over ons

Elke tweede zondag van de maand verzameld Antwerp retro pop-up market talrijke webwinkels, vintage verdelers en ontwerpers. Ze zijn verenigd met een gemeenschapelijk thema  – Retro en Vintage.

 Antwerp retro pop-up market is een retro lifestyle markt met divers creatief aanbod: mode, accessoires, vintage, juwelen, kledij, decoratie, betaalbare kunst, ecogadgets en bio artikelen etc.

Het is niet een gewone plaats om te shoppen. Het is een gezellige beurs waar je de hele dag met je familie en vrienden kan doorbrengen, mooie retro kapsel maken, retro foto laten trekken en een fantastisch uitzicht naar Schelde bewonderen bij een drankje.

Antwerp retro pop-up market is in maart 2013 begonnen in een kleine mooie authentieke huisbrouwerij in het Antwerpse Zuid. Na twee successvol edities verhuisd de Antwerp retro pop-up market naar de Badboot.

 De gezelligheid bij de Antwerp retro pop-up market wordt gecreëerd door de variëteit aan bezoekers. Elke editie brengt een nieuwe mix van de deelnemers, nieuwe en unieke aanbod, nieuwe leuke activiteiten.

 Antwerp retro pop-up market is een plek waar mensen shoppen, dansen, elkaar ontmoeten onder het genot van een drankje en  ambachtelijke gemaakte lekkernijen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s